• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ ЗА ТЕМОЮ " БУЛІНГ У ШКОЛІ: ПРИЧИНИ ТА НАСЛІДКИ, ПРОФІЛАКТИКА ТА ПОДОЛАННЯ. ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО МІКРОКЛІМАТУ КЛАСНОГО КОЛЕКТИВУ, ЯК СКЛАДОВАДУХОВНОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ"

УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ ЗА ТЕМОЮ " БУЛІНГ У ШКОЛІ: ПРИЧИНИ ТА НАСЛІДКИ, ПРОФІЛАКТИКА ТА ПОДОЛАННЯ. ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО МІКРОКЛІМАТУ КЛАСНОГО КОЛЕКТИВУ, ЯК СКЛАДОВАДУХОВНОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ"

2020-02-19

/Files/photogallery/1028/FB_IMG_1582196755345.jpg

19 лютого 2020 року на базі Верхньосірогозької ЗОШ I- III ступенів для практичних психологів та соціального педагога закладів освіти районну проведено семінар з елементами тренінгу за темою " БУЛІНГ У ШКОЛІ: ПРИЧИНИ ТА НАСЛІДКИ, ПРОФІЛАКТИКА ТА ПОДОЛАННЯ. ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО МІКРОКЛІМАТУ КЛАСНОГО КОЛЕКТИВУ, ЯК СКЛАДОВАДУХОВНОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ". Активну участь прийняли практичний психолог та соціальний педагог Нижньосірогозького опорного закладу ПЗСО. Махрова І.О. поділилася досвідом духовного розвитку учнів та запропонувала колегам використовувати методику "Духовний потенціал особистості "( автор Едуард Помиткін). Сапун О.О. поділилася досвідом роботи з питань профілактики та запобігання булінгу в освітньому середовищі.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi