• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вогонь – друг, вогонь – ворог... Якою гранню він обернеться, залежить від людини.

Вогонь – друг, вогонь – ворог... Якою гранню він обернеться, залежить від людини.

2019-06-20

/Files/images/SAM_9638.JPG

Фахівці Служби порятунку проводять роз’яснювальну роботу з учнями школи напередодні літніх канікул.

Провели для школярів відкритий урок з основ безпеки життєдіяльності, розповіли дітям про правила пожежної безпеки та правила безпеки життя, про існуючі загрози, причини виникнення пожеж і про те, як їм запобігти.

На уроці безпеки дітей ознайомили з роботою пожежно-рятувальної служби, її завданнями та напрямками роботи. Діти мали можливість згадати основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Юним глядачам рятувальники продемонстрували одяг, техніку, наглядно показали її роботу. Закріпити отримані знання допомогли цікаві та активні конкурси. Школярі із великим задоволенням набували практичні знання та навички,вивчали правила пожежної й техногенної безпеки

Маленьких відвідувачі уроку безпеки дуже уважно слухали поради мужніх рятувальників. Було приємно спостерігати, як намагається дітвора бути схожими на людей у формі.

Практика показала, що великий відсоток поданої у такій ігровій та цікавій формі інформації залишається у пам’яті дітей і, можна бути певними, що ці знання в потрібну мить завжди стануть у нагоді.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi