• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Пізнання починається із здивування»

«Пізнання починається із здивування»

2020-01-15

/Files/images/SAM_0154.JPG

Інженерний тиждень з біології

Кабінет біології завжди відкриває двері дітям-винахідникам. «Інженерний тиждень» — це можливість для вчителів перетворити власні школи на один тиждень на мейкерські та дослідницькі лабораторії, щоб зацікавити здобувачів освіти наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

«Інженерний тиждень» проходить з 13-го по 17-те січня і приурочений до дня народження Сергія Корольова (12 січня) та Всесвітнього дня дітей-винахідників (17 січня).

Девіз інженерного тижня з біології для 6-7-х класів «Пізнання починається із здивування».На уроках біології підлітки 6-х класів в межах проведення інженерного тижня на системно-узагальнюючому уроці –проекті за допомогою ігрових LEGO та пластиліну створили проект морфологічної будови видової різноманітності рослинного світу, запропонували створити спільно уявний сквер місцевості рідного краю та презентували свій навчальний проект.

В ході заняття курсу за вибором у 6-Б класі « Природа рідного краю як складова здоров’я» підлітки були учасниками форуму дослідництва та пошуково-творчої діяльності « Вода-цілюще джерело життя»

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi