• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Школа творчості залишиться в пам’яті назавжди.

Школа творчості залишиться в пам’яті назавжди.

2019-12-14

/Files/images/SAM_0123.JPG

У кожної людини настає час успіху, коли про неї дізнаються інші. В народі кажуть: прийшов « зоряний час».Навчаючи творчості, креативності, доводити відповідально справу до кінця, сміливо йти до поставленої мети, педагоги Нижньосірогозького закладу ПЗСО завжди радіють тому, що молодь маленькими кроками, поступово, але впевнено досягає такого успіху..Цьому сприяють інтелектуальні конкурси, Всеукраїнські учнівські олімпіади з будь-якого предмету.

Вперше в історії навчальних закладів Нижньосірогозького району під час проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіаді з екології практичний тур проходив у формі публічного захисту екологічних проектів. Чудовий результат показали учениці: 10 класу-Альохіна Олена та 11 класу-Кравченко Анна. Захист екопроектів – ще один крок на шляху виявлення найяскравіших наукових особистостей серед учнівської молоді.

Дитячі проекти висвітлюють регіональні проблеми та цікаві конкретні пропозиції щодо захисту довкілля та здоров’я людини. Учасники продемонстрували глибокі знання, кмітливість, ерудицію. Тож нехай в серцях, пам’яті юних інтелектуалів школа творчості залишиться назавжди

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi