У казки на гостинах

2019-03-14

/Files/images/vihovn_zahodi/DSCN2744.JPG

/Files/images/vihovn_zahodi/DSCN2745.JPGВажливою вимогою сьогодення є створення в системі освітніх закладів таких умов, які б сприяли безперервній реалізації особистісного творчого зростання дитини. Для адаптування до нових умов, попередження психологічної дезадаптації працівники школи та дитячих садків постійно здійснюють обмін досвідом, знайомляться з дітьми ДНЗ, налагоджують вільне спілкування здобувачів різних рівнів освіти.

Познайомитись поближче діти школи та ДНЗ №1 змогли під час літературної вікторини «У казки на гостинах», що провела Гаврилова О.М. разом з учнями 4-Б класу в музичному залі садка. Майбутні першокласники пригадали, що казки бувають різні, проте в усіх є спільна риса – мудрість.

Під час конкурсу «Розминка» діти позмагалися у знанні змісту українських народних казок. Несподіванкою стала зустріч з Лисичкою (Данко А.), яка прийшла з повним кошиком казкових предметів. Наввипередки здобувачі дошкільної освіти пригадували історії, яких ці речі стосуються. На жаль, не всі казкові герої змогли відвідати зустріч з дітьми, але натомість прислали телеграми, авторство яких треба було вгадати. На формування математичної компетентності майбутніх школярів Оксана Михайлівна запропонувала дітям пригадати казки, у назві яких є числа.

Подарунком наостанок для малюків стала вистава учнів 4-Б класу «Пряниковий будинок» (автор Брати Грімм). Діти разом переживали пригоди Гензель і Гретель і ще раз переконались, що у казках добро завжди перемагає зло.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi