Шевченківський тиждень

2019-03-15

/Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/шро.jpg

З метою вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка, виховання, любові й поваги до спадщини, яку залишив поет, сприяння усвідомлення учнями великого внеску Кобзаря у розвиток мистецтва України з 10-15 березня у Нижньосірогозькій ЗОШ був проведений Шевченківський тиждень.

Упродовж цього часу вчителі української мови й літератури Герасимова Л.В., Піщемуха Т.В., Габаідзе Г.В. та бібліотекар Куца Т.І. провели різноманітні заходи: флешмоб «Читаємо Кобзаря» виставка газет, ілюстрацій, малюнків до творчості

Т. Шевченка ( 1- 9 класи)

Квест «Мовно-літературна мозаїка» – інтелектуальна гра (5-6 класи), яка допомогла школярам поринути у світ краси рідної мови, ушанувати пам'ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.

/Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/рмиа.jpgПроект «Дерево мудрості»

Година поезії «Ми любимо Україну» (5-11 класи)

/Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/ль.jpgІнформдайджест «Т.Шевченко – син українського народу» провели учні 7-А, 9-Б класів.

Відеопроект «Творчий геній Т.Шевченка»

Виховна година «Звучи над нашим рідним краєм вогненне слово» (10-Б кл.)

Тиждень закінчився Днем чистого, грамотного мовлення «Говоримо лише українською»

Змінюються часи, але незмінним, не прочитаним і не /Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/20190228_132830.jpgрозгаданим залишається Тарас Шевченко. Заходи, які були проведені у нашій школі, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Григоровича Шевченка в розвиток /Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/20190228_135832.jpgукраїнської культури, мови нашої держави./Files/images/mo_vchitelv_ukransko_movi/тлд.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi